Tablettas

Enig in zijn soort is dit bijzondere tablettasje van tafelzeil, eigen geweven stof en zelfs eigen gedecoreerde voering. Jolanda heeft dit gevoerde tasje met bijzonder veel plezier voorzien van de kleinste details, zodat je je tablet veilig tegen breuk en op bijzonder trendy wijze bij je draagt.

 • Ontwerp: Jokadootje
 • Kunstenaar: Jolanda Schotanus
 • Authenticiteitsbewijs: Label
 • Afmetingen: Tabletformaat
 • Kleur: Wit, blauw, groen en zwart
 • Materiaal: Tafelzeil en katoen
 • Bijzonderheden: Afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken. Tafelzeil is bij veelvuldig gebruik kwetsbaar voor breukjes en scheurtjes.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: 3 tot 5 werkdagen
 • Fotografie: Marjan Kooistra & Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 67,50
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Jolanda houdt van experimenteren met materialen. Toen ze een strookje van haar eigen geweven stof over had, ontdekte ze een sterke connectie tussen het stofje en een vrolijk gebloemd patroon op een stuk tafelzeil. Voor ze er erg in had ontwierp ze dit unieke gevoerd tablettasje vol met bijzondere details.

Bijzonderheden tablettas:

Deze tablettas is gemaakt van wit tafelzeil dat is gedecoreerd met blauwe bloemen met groen/zwarte harten. De zijkanten van het tasje zijn gemaakt van, door Jolanda zelf, geweven stof. Hoewel je het niet direct zou vermoeden is de tas gevoerd met vlieseline waardoor hij aanvoelt als een dun kussentje. Hierdoor wordt je tablet extra beschermd. De binnenkant van de tas is gevoerd met een katoenen stof die Jolanda, in lijn met de buitenkant, heeft beschilderd met bloemen. Ter afwisseling gebruikte ze een vrolijk rood/wit geblokt katoen. De tas is voorzien van twee zakken die met ritsen zijn af te sluiten. Verder hoef je je nooit zorgen te maken over het verlies van je sleutels, als je ze maar bevestigt aan het ingenaaide sleutelhaakje. Voor je comfort heeft Jolanda de tas een verstelbare band gegeven. Hou er rekening mee dat tafelzeil op den duur, bij veelvuldig gebruik, barstjes en scheurtjes kan gaan vertonen. Dit tasje is dan ook een vrolijke accessoire waar je een paar seizoenen plezier aan beleeft.

Puur handwerk:

Deze tablettas bestaat uit zelf geweven zijkanten en eigen gedecoreerde voering. Jolanda heeft de tas gemaakt naar haar eigen ontwerp, waarbij haar tablet en telefoon model stonden voor de maten en ingenaaide zakjes.

Wasvoorschriften:

We raden af om de tas te wassen.

Speciale wensen:

Op de afbeelding zie je een tablettas van voornamelijk tafelzeil. Het is natuurlijk mogelijk om de tas te bestellen in de kleurencombinaties, materialen en patronen van jouw wensen. Geef je ideeën door aan Jolanda via de offertebutton. In gezamenlijk overleg bepalen jullie de mogelijkheden, de levertijden en eventuele prijsaanpassingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.