Sjaal golfjes

Deze sjaal is uniek in zijn soort. Sterker nog er is er maar een van en hij blijft ook de enige.

 • Ontwerp: Jokadootje
 • Atelier: Jokadootje
 • Kunstenaar: Jolanda Schotanus
 • Authenticiteitsbewijs: Label
 • Afmetingen: ± L160xB37 cm
 • Kleur: Paars, fuchsia, roze en oranje
 • Materiaal: Inslag: Gemerceriseerd katoen. Ketting: Wol en gemerceriseerd katoen
 • Bijzonderheden: Afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: 3 tot 5 werkdagen
 • Fotografie: Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 230,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Laat ons je een geheimpje vertellen. Ben je op zoek naar iets unieks, iets dat niemand anders heeft of ooit kan krijgen? Dan is deze sjaal jouw sjaal. Deze originele sjaal is namelijk enig in zijn soort, omdat Jolanda er een heeft gemaakt en nooit dezelfde meer kan maken. De, in deze sjaal gebruikte katoenen draden zijn samengesteld uit verschillende in elkaar overlopende kleuren. Hierdoor is het onmogelijk om de sjaal exact te kopiëren.

Bijzonderheden sjaal:

Het gebruik van gemerceriseerd katoen in combinatie met wol maakt deze sjaal super zacht en heerlijk soepel vallend. Gemerceriseerde katoen geeft de sjaal zijn authentieke glans, waardoor de tekening in de sjaal meer diepte lijkt te krijgen. Deze sjaal is zo geweven dat hij dubbel draagbaar is. Een aantrekkelijke bijkomstigheid is dat de sjaal veel minder kreukt dan waar katoenen sjaals toe neigen.

Puur handwerk:

Deze sjaal is van hand geweven wol en katoen. Het kenmerkende van handwerk is dat de stof, hoe vast de hand van de weefster ook is, op sommige stukjes iets strakker of losser zal zijn dan op andere. Dankzij haar precisie zijn die verschillen in de sjaals van Jolanda met het blote oog niet of nauwelijks waarneembaar. Het kan echter voorkomen dat de maten van de sjaal iets afwijken van de weergave (afhankelijk van het meetpunt). Diegenen die de stof aandachtig onder de loep nemen, zullen verdikte aan- en afhechtstukjes ontdekken bij begin- en eindpunten van draden. Jolanda heeft de hechtnaadjes bijzonder professioneel weggewerkt waardoor ze absoluut bijna onzichtbaar zijn en dus geen in het oog vallende of storende factor vormen in de sjaals. Wel zijn het die karakteristieke kenmerken die haar sjaals haar signatuur meegeven, haar vakmanschap benadrukken én haar handwerk onderstrepen.

Wasvoorschriften:

De sjaal is gewassen om je ervan te verzekeren dat de sjaal comfortabel draagbaar blijft na het wassen. Om dit zo te houden, adviseert Jolanda je de sjaal op de hand te wassen bij een lage temperatuur.

Speciale wensen:

Op de afbeelding zie je de sjaal in de kleurencombinaties paars, fuchsia, roze en oranje met een paarse golf. Het is natuurlijk mogelijk om de sjaal te bestellen in de kleurencombinaties van jouw wensen. Geef je ideeën via de offertebutton aan Jolanda door. In gezamenlijk overleg bepalen jullie de mogelijkheden, de levertijden en eventuele prijsaanpassingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.