Sjaal blauw/groene stippen

Heb je nu een groene sjaal met blauwe stippen of een blauwe sjaal met groene stippen? Alsof je naar een dia kijkt, is deze sjaal omkeerbaar en dus aan beide zijden draagbaar. Hierdoor is hij leuk om zo te dragen dat ook beide zijden zichtbaar zijn.

 • Ontwerp: Jokadootje
 • Kunstenaar: Jolanda Schotanus
 • Authenticiteitsbewijs: Label
 • Afmetingen: ± L180xB41 cm
 • Kleur: Blauw en groen
 • Materiaal: Alpaca en katoen
 • Bijzonderheden: Afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: 3 tot 5 werkdagen
 • Fotografie: Marjan Kooistra & Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 230,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Deze sjaal vol vrolijke stippen is heerlijk zacht en lekker warm. Dankzij het dubbele weefsel is de sjaal ook nog eens aan beide kanten te dragen. Hierbij komt het motief in spiegelbeeld uit, zodat de ene kant van de sjaal blauw is met groene stippen, terwijl de andere kant groen is met blauwe stippen. Sla je de sjaal op speelse wijze om, dan worden beide zijden zichtbaar, waardoor het lijkt of je twee sjaals draagt.

Bijzonderheden sjaal:

De Alpaca maakt de sjaal heerlijk zacht en comfortabel om te dragen. De wol houdt je lekker warm. Alpaca’s zijn familie van de lama’s en oorspronkelijk de kamelen. De wol van alpaca’s is vatbaarder voor vuur dan schapen- en geiten wol. Dus daar waar je bij iedere sjaal moet uitkijken met vuur, verdienen sjaals waarin alpaca is verwerkt extra aandacht. Deze sjaal is dubbel geweven waardoor hij aan beide zijden draagbaar is.

Puur handwerk:

Deze sjaal is van hand geweven katoen alpaca. Het kenmerkende van handwerk is dat de stof, hoe vast de hand van de weefster ook is, op sommige stukjes iets strakker of losser zal zijn dan op andere. Dankzij haar precisie zijn die verschillen in de sjaals van Jolanda met het blote oog niet of nauwelijks waarneembaar. Het kan echter voorkomen dat de maten van de sjaal iets afwijken van de weergave (afhankelijk van het meetpunt). Diegenen die de stof aandachtig onder de loep nemen, zullen verdikte aan- en afhechtstukjes ontdekken bij begin- en eindpunten van draden. Jolanda heeft de hechtnaadjes bijzonder professioneel weggewerkt waardoor ze absoluut bijna onzichtbaar zijn en dus geen in het oog vallende of storende factor vormen in de sjaals. Wel zijn het die karakteristieke kenmerken die haar sjaals haar signatuur meegeven, haar vakmanschap benadrukken én haar handwerk onderstrepen.

Wasvoorschriften:

De sjaal is gewassen om je ervan te verzekeren dat de sjaal comfortabel draagbaar blijft na het wassen. Om dit zo te houden, adviseert Jolanda je de sjaal op de hand te wassen bij een lage temperatuur.

Speciale wensen:

Op de afbeelding zie je de sjaal in de kleurencombinaties blauw en groen. Het is natuurlijk mogelijk om de sjaal te bestellen in de kleurencombinaties van jouw wensen. Geef je ideeën via de offertebutton aan Jolanda door. In gezamenlijk overleg bepalen jullie de mogelijkheden, de levertijden en eventuele prijsaanpassingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.