Prachtig gebreide omslagdoek

Sla dit comfortabele en fleurige kunstwerk om je schouders voor een heerlijk warm en knus gevoel. Dankzij het prachtige motief van het breiwerk en de gekozen kleurencombinaties is deze omslagdoek bovendien een waar kunstwerk waarmee je geheid 'de blits' maakt!

 • Ontwerp: Jokadootje
 • Atelier: Jokadootje
 • Kunstenaar: Jolanda Schotanus
 • Authenticiteitsbewijs: Label
 • Afmetingen: ± L213xH112 cm
 • Kleur: Lila, paars, oud roze en groen
 • Materiaal: Wol
 • Bijzonderheden: Afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: 3 tot 5 werkdagen
 • Fotografie: Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 352,50
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Wie wil er nu geen heerlijke, soepel vallende omslagdoek? Lekker comfortabel kan je er immers alle kanten mee op! Hij is je trouwe vriend bij een boswandeling op een prachtige herfst-, winter- of frisse lentedag. Hij houdt je warm als je ’s winters op een zonnig terrasje geniet van een lekkere kop warme chocolademelk. En hij biedt je bescherming als je je ’s avonds knus in een hoekje van de bank nestelt met een goed boek.

Bijzonderheden omslagdoek:

Deze omslagdoek is een waar kunstwerk, dankzij de zeer gelijkmatige, met de hand gebreide steken. En wat te denken van het gekozen kleurenpalet? Het bloemen motief komt prachtig uit op de overlopende kleuren. Tot onze grote verrassing ontdekten wij dat Jolanda de randen professioneel heeft afgewerkt met aan het doek gebreide en vastgehaakte biezen. Wij vinden dit een waar meesterstuk. Een pronkstuk dat je met trots draagt en waarmee je graag gezien wordt.

Puur handwerk:

Deze omslagdoek is met de hand gebreid. De steken zijn fijn en gelijkmatig. Ondanks de fijne steken valt de omslagdoek heel soepel. Jolanda zou zichzelf niet zijn als zij niet op alle details zou letten. Daarom heeft ze deze omslagdoek prachtig afgewerkt met een gebreide bies. Het kenmerkende van handwerk is dat de stof, hoe vast de hand van de breister ook is, op sommige stukjes iets strakker of losser zal zijn dan op andere. Dankzij haar precisie zijn die verschillen in de omslagdoeken en de kraagjes van Jolanda met het blote oog niet of nauwelijks waarneembaar. Diegenen die de stof aandachtig onder de loep nemen, zullen verdikte aan- en afhechtstukjes ontdekken bij begin- en eindpunten van draden. Jolanda heeft de hechtnaadjes bijzonder professioneel weggewerkt waardoor ze absoluut bijna onzichtbaar zijn en dus geen in het oog vallende of storende factor vormen in de omslagdoeken en kraagjes. Wel zijn het die karakteristieke kenmerken die haar omslagdoeken en kraagjes haar signatuur meegeven, haar vakmanschap benadrukken én haar handwerk onderstrepen.

Wasvoorschriften:

Jolanda adviseert je deze omslagdoek op de hand te wassen met een wolwasmiddel en met koud water. Knijp hem uit en leg hem plat op een handdoek te drogen. Dus niet ophangen of op de verwarming! Ben je fan van de wasmachine gebruik ook dan een wolwasmiddel en een wolwasprogramma.

Speciale wensen:

Op de afbeelding zie je de omslagdoek in de kleurencombinaties lila, paars, oud roze en groen. Het is natuurlijk mogelijk om de omslagdoek te bestellen in de kleurencombinaties van jouw wensen, door je ideeën via de offertebutton aan Jolanda door te geven. In gezamenlijk overleg bepalen jullie de mogelijkheden, de levertijden en eventuele prijsaanpassingen.

Workshops:

Wil je zelf leren zo’n prachtige omslagdoek te maken? Ook dat kan! Jolanda leert je graag de fijne kneepjes van het vak. Ook leuk om weg te geven of te organiseren in groepsverband. Vraag Jolanda gerust via de offertebutton naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.