Bad handdoek

Wellness zoals wellness bedoeld is. Dat gevoel krijg je met de handdoeken van Jolanda. De heerlijk zachte en verfijnd dunne handdoeken stralen pure luxe uit.

  • Ontwerp: Jokadootje
  • Kunstenaar: Jolanda Schotanus
  • Authenticiteitsbewijs: Label
  • Afmetingen: ± L123xB83 cm
  • Kleur: Zwart en wit
  • Materiaal: Linnen en cottoline
  • Bijzonderheden: Afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken.
  • Handgemaakt: Ja
  • Offertebutton: Ja
€ 110,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Pure luxe, zo voelt het als je de bad handdoeken van Jolanda gebruikt. Ze zijn zo zacht en verfijnd dat het een genot is om je mee af te drogen. Dankzij het gebruik van de combinatie linnen met cottoline nemen deze handdoeken veel vocht op. Hierdoor raden we je van harte aan om ze te gebruiken bij je bezoek aan het wellness resort.

Bijzonderheden bad handdoek:

Deze bad handdoek is geweven van linnen en cottoline. Het sterke water absorberende vermogen kenmerkt deze twee grondstoffen. Daarnaast zijn de grondstoffen zo fijn van structuur dat de handdoek heerlijk soepel is en lekker zacht. Het gebruikte motief, gebroken keep motief, draagt zeker bij aan de souplesse van de stof. Jolanda werkt haar handdoeken vakkundig af met een prachtig bijpassende rand en natuurlijk een, in de stijl van de handdoek, handgeweven lus.

Puur handwerk:

Deze handdoek is van hand geweven linnen en cottoline. Het kenmerkende van handwerk is dat de stof, hoe vast de hand van de weefster ook is, op sommige stukjes iets strakker of losser zal zijn dan op andere. Dankzij haar precisie zijn die verschillen in de sjaals van Jolanda met het blote oog niet of nauwelijks waarneembaar. Het kan echter voorkomen dat de maten van de handdoek iets afwijken van de weergave (afhankelijk van het meetpunt). Diegenen die de stof aandachtig onder de loep nemen, zullen verdikte aan- en afhechtstukjes ontdekken bij begin- en eindpunten van draden. Jolanda heeft de hechtnaadjes bijzonder professioneel weggewerkt waardoor ze absoluut bijna onzichtbaar zijn en dus geen in het oog vallende of storende factor vormen in de handdoeken. Wel zijn het die karakteristieke kenmerken die haar handdoeken haar signatuur meegeven, haar vakmanschap benadrukken én haar handwerk onderstrepen.

Wasvoorschriften:

De handdoek is gewassen op 60°C. Je kan de handdoek daarom met een gerust hart op 60°C wassen of in een kookwas doen. Houd er rekening mee dat de handdoek wel iets lichter kan worden naarmate je hem vaker wast.

Speciale wensen:

Op de afbeelding zie je de handdoek in de kleurencombinaties zwart en wit en met het gebroken keper patroon. Het is natuurlijk mogelijk om de handdoek te bestellen in de kleurencombinaties en patronen van jouw wensen. Desgewenst zelfs met een tekst. Geef je ideeën door aan Jolanda via de offertebutton. In gezamenlijk overleg bepalen jullie de mogelijkheden, de levertijden en eventuele prijsaanpassingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.