Witte sjaal met ingeweven paars/zilvergrijze band

Deze heerlijk comfortabele sjaal is een super zacht genot om te dragen, dankzij de combinatie van exquise materialen en prachtige steken. Dit is een sjaal waar kenners voor warm lopen.

 • Ontwerp: Jokadootje
 • Kunstenaar: Jolanda Schotanus
 • Authenticiteitsbewijs: Label
 • Afmetingen: ± L189xB50 cm
 • Kleur: Wit met paars/aubergine en zilvergrijs/wit
 • Materiaal: Ketting: Bamboe met zijde. Inslag: met de hand gesponnen kasjmier.
 • Bijzonderheden: Afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: 3 tot 5 werkdagen
 • Fotografie: Marjan Kooistra & Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 412,50
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Zoek je een bijzondere blikvanger? Dan is deze sjaal, die dankzij zijn formaten ook zeker een omslagdoek waardig is, een waar schot in de roos! Comfortabel, soepel vallend en bijzonder zacht maken de sjaal een genot om te dragen. Ben je gek op details dan is de geweven tekening een lust voor het oog.

Bijzonderheden sjaal:

Deze sjaal is er een waar kenners bij likkebaarden. De combinatie van de op het weefgetouw geweven witte stof met eigen patroon en de daarin verwerkte kaartgeweven paars/aubergine kleurige band met ook zijn eigen patroon, waarin een zilvergrijs/witte tekening is opgenomen, maken deze sjaal tot een uniek kunststukje. Om de exclusiviteit van deze sjaal op een nog hoger plan te tillen heeft Jolanda het in deze sjaal gebruikte kasjmier zelf gesponnen.

Puur handwerk:

Deze sjaal is van hand geweven bamboe, zijde en kasjmier. Het gebruikte kasjmier is zelf gesponnen. Het kenmerkende van handwerk is dat de stof, hoe vast de hand van de weefster ook is, op sommige stukjes iets strakker zal zijn dan op andere. De maten komen daarom ongeveer overeen met de weergave (afhankelijk van het meetpunt). Diegenen die de stof aandachtig onder de loep nemen, zullen verdikte aan- en afhechtstukjes ontdekken bij begin- en eindpunten van draden. Jolanda heeft de hechtnaadjes bijzonder professioneel weggewerkt waardoor ze absoluut bijna onzichtbaar zijn en dus geen in het oog vallende of storende factor vormen in de sjaals. Wel zijn het die karakteristieke kenmerken die haar sjaals haar signatuur meegeven, haar vakmanschap benadrukken én haar handwerk onderstrepen.

Wasvoorschriften:

De sjaal is gewassen om je ervan te verzekeren dat de sjaal comfortabel draagbaar blijft na het wassen. Om dit zo te houden, adviseert Jolanda je de sjaal op de hand te wassen bij een lage temperatuur.

Speciale wensen:

Op de afbeelding zie je de sjaal in de kleurencombinaties wit met paars/aubergine kleurige band en zilvergrijs/witte tekening. Het is natuurlijk mogelijk om de sjaal te bestellen in de kleurencombinaties van jouw wensen. Geef je ideeën via de offertebutton aan Jolanda door. In gezamenlijk overleg bepalen jullie de mogelijkheden, de levertijden en eventuele prijsaanpassingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.