Persoonlijke kaart (prijs op aanvraag)

Maak van een bijzonder moment een memorabele door de gelegenheid én de weg die ertoe leidde letterlijk in kaart te laten brengen door Atelier Martijn Kessler. Een geboorte, een huwelijk, een jubileum, een bijzondere verjaardag, een inauguratie, het behalen van een diploma of een bijzondere prestatie; eigenlijk wordt elke gelegenheid extra speciaal als alle mensen en gebeurtenissen gedetailleerd in kaart zijn gebracht in een unieke en persoonlijke landkaart.

  • Ontwerp: Atelier Martijn Kessler
  • Kunstenaar: Martijn Kessler
  • Authenticiteitsbewijs: Signatuur op de kaart
  • Afmetingen: In overleg
  • Lijst: In overleg
  • Materiaal: In overleg
  • Bijzonderheden: Elke persoonlijke kaart wordt gedetailleerd samengesteld op basis van de input die je levert.
  • Handgemaakt: Ja
  • Levertijden: In overleg
  • Offertebutton: Ja
€ 0,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Jouw persoonlijke kaart

Aan elk feest gaat een verhaal vooraf. Of het nu om een huwelijk, een speciale verjaardag, een geboorte, een verhuizing, het starten van een eigen bedrijf, een diploma, een jubileum of wat je ook bedenkt gaat. Al deze verhalen zijn persoonlijke reizen. Reizen die het verdienen om gedetailleerd in kaart te worden gebracht.

Waarom een persoonlijk kaart?

Dankzij het gebruik van geografische tekens geeft Martijn allerlei gebeurtenissen metaforisch weer. Denk bijvoorbeeld aan een uitkijktoren die wordt gelinkt aan een zorgzame moeder, een woelige baren voor een moeilijke periode, de wind in de rug die de suikeroom symboliseert of het tropische eiland voor de altijd luisterende vriend. Martijn is een kei in het oppikken van emoties en deze via passende geografische symbolen bij de juiste mensen en gebeurtenissen in de kaart te verwerken. Met zijn gave maakt hij van al zijn kaarten een geweldig uniek, emotioneel en treffend cadeau.

De afwerking

Afhankelijk van je bedoeling met jouw kaart informeert Martijn je graag over de vorm van afwerking die het beste past bij jouw wensen. Wil je hem bijvoorbeeld uitdelen als flyer, versturen als kaart, inlijsten als poster, ophangen in een privékantoor of liever in een publieke ruimte?

Zonder uitputtend te zijn, sommen we hieronder een aantal mogelijke afwerkingen op:

De tekening:

Een pentekening, een olieverfschilderij, een gedeeltelijk computer getekend en gedeeltelijk met de hand getekende kaart of een volledig computer getekende landkaart.

De ondergronden:

Martijn kan de kaarten leveren op bijvoorbeeld papier, perkament, canvas, plexiglas, hout, stof, aluminium of zelfs magneetborden.

De lijsten:

Dan rest de vraag of je de kaart wil laten inlijsten. Je raad het al. Ook hierin biedt Martijn je een keur aan mogelijkheden. Denk aan houten, metalen of plastic lijsten en natuurlijk glasplaten.

De prijsstelling

Martijn baseert de prijs van een te vervaardigen kaart op jouw wensen. Hierboven hebben we een aantal voorbeelden gegeven van zaken die daarin een rol spelen. Verder houdt Martijn rekening met het formaat en de oplage.

Je offerteaanvraag

Spreekt dit persoonlijke en emotionele cadeau je tot de verbeelding? Vraag Martijn dan gerust naar de mogelijkheden. Na ontvangst van je offerteaanvraag zie je een passende offerte zo spoedig mogelijk tegemoet.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.