...Meesterlijk Sneekers... Crowdfunding

Haar oprechte interesse in mensen inspireerde beeldend kunstenares Imke Meester tot haar project waarin het samenbrengen van mensen centraal staat. Zij heeft hiervoor een verrassende invalshoek gekozen die de tongen los zal maken.

Geniet van een voorproefje in Imke Meester's miniatuur atelier in de Meesterlijk Sneekers kijkdoos
 • Ontwerp: Imke Meester
 • Atelier: Imke Meester
 • Kunstenaar: Imke Meester
 • Datum: 1 t/m 30 september 2018
 • Tijdstip: Details volgen
 • Locatie: Sneek centrum
 • Bijzonderheden: Dit project is een initiatief van Imke Meester dat zij organiseert in samenwerking met De dames Stoker. Haar boek, Meesterlijk Sneekers, wordt geschreven door Afke Henni en geïllustreerd met foto's van Almar Setz.
 • Fotografie: Imke Meester
 • Offertebutton: Ja
€ 10,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Meesterlijk Sneekers

Meesterlijk Sneekers vertelt het verhaal van de beeldend kunstenares die haar hart aan Sneek heeft verpand. Ze vond er niet alleen de liefde van haar leven, maar ook haar passie voor de beeldende kunst. Dankbaar voor wat Sneek haar bracht zoekt Imke Meester nu, via haar kunst, de verbinding met de inwoners van deze stad. Sneek heeft, volgens de kunstenares, een ‘mienskip’ om trots op te zijn! Een uit duizenden die het verdient om eens flink in de schijnwerpers te staan. En wat is een beter podium dan Culturele Hoofdstad van Europa?

De expositie

In het kader van de mienskip kiest Imke Meester ervoor om haar project voor en door Sneekers te realiseren. Met uw steun komt de expositie Meesterlijk Sneekers in september 2018 in het centrum van Sneek. Laat u verrassen door deze intrigerende expositie. Het is dé expositie waarmee we Sneek met elkaar op de kaart zetten en Europa versteld doen staan van onze geweldige mienskip.

Het boek

Deze expositie is zo bijzonder dat het traject ernaar toe, als ook de inhoud nadere toelichting verdienen in een prachtig geïllustreerd kunstboek dat met alle aandacht en liefde is vervaardigd. Enthousiast verzorgt de Sneekse schrijfster Afke Henni alle beschrijvingen. De Sneker Almar Setz legt zich op zijn eigen bekende wijze toe op de fotografie. Het indrukwekkende kunstboek is vanaf 1 september 2018 verkrijgbaar via onze website, de expositie en in boekhandels. U kunt uw exemplaar nu echter al bestellen via onze website!

Bent u nieuwsgierig op welke wijze u kunt bijdragen aan dit project over de mienskip van Sneek? Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen en te kijken wat wij hierin samen kunnen betekenen. Biedt onderstaand keuzepalet u reeds voldoende inzicht, dan zien wij uw bijdrage met veel belangstelling en dankbaarheid tegemoet:

N.B. Iedereen die een bijdrage levert vernoemen wij tijdens de expositie Meesterlijk Sneekers én in het gelijknamige boek.

PALET 1 € 10,00

Persoonlijk bedankje Imke Meester (schriftelijk)

PALET 2 € 25,00

Uitnodiging officiële opening expositie Meesterlijk Sneekers

PALET 3 € 50,00

Uitnodiging besloten afronding expositie Meesterlijk Sneekers

PALET 4 € 75,00 (Beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Rondleiding tijdens de expositie Meesterlijk Sneekers door Imke Meester

PALET 5 € 100,00 (MEESTerlijk POPULAIR)

Gesigneerd exemplaar boek Meesterlijk Sneekers

PALET 6 € 150,00

Combinatie van Paletten 1, 2, 3 en 5

PALET 7 DONATIE NAAR UW HART

U draagt het initiatief van Imke Meester een warm hart toe en wil via een vrije donatie bijdragen? Stuur ons uw gegevens via de offerteknop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactinformatie:
 • · Imke Meester – initiatiefneemster en organisatie 06-25443914, MeesterlijkSneekers@dedamesstoker.nl
 • · Annemieke Steemers – organisatie 06-53400788, MeesterlijkSneekers@dedamesstoker.nl
 • Meer weten? Kijk op de website van Imke Meester. en geniet van een voorproefje in de Meesterlijk Sneekers kijkdoos

  Nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.