Van tekening tot pop (prijs vanaf)

Een van de grootste verrassingen die je een kind kan geven is een pop of knuffel die is gemaakt naar zijn of haar eigen tekening. Wil je weten hoe je aan zo'n pop komt? Lees dan gauw verder, of stuur ons een berichtje via de offerteknop.

 • Ontwerp: Het kind dat de tekening heeft gemaakt
 • Atelier: avec amour
 • Kunstenaar: Annemieke Steemers
 • Authenticiteitsbewijs: Label
 • Lengte: ± 48 cm
 • Vulling: Fiberfill
 • Materiaal: Katoen
 • Bijzonderheden: De pop of knuffel wordt gemaakt naar een tekening van een kind.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: In overleg
 • Fotografie: Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 125,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Van tekening tot pop

Ze was nog maar zes jaar, maar tekende al de mooiste prinsessen. Geïnspireerd door haar mooie tekeningen, nam Annemieke Steemers de uitdaging aan om van een van de getekende prinsessen een pop te maken. Zorgvuldig zocht Annemieke stoffen die bij de tekening pasten, wol voor het haar en de kraaltjes voor de sieraden. Omdat de zes-jarige de rug van de prinses niet had getekend, stelde Annemieke zich voor hoe de jurk door moest lopen. Een prinses heeft natuurlijk ook schoenen, onderrokken en ondergoed. Vol overgave bedacht Annemieke hoe de complete garderobe eruit moest komen te zien. Het zou niet lang duren voordat de prinses echt tot leven kwam.

Het cadeau

De zes-jarige kreeg haar pop voor haar zevende verjaardag. Ze wist niet wat ze zag! Een prinses zoals zij deze had getekend! Dat had ze niet durven dromen! Inmiddels is de zeven-jarige alweer twee jaar ouder. Tot op de dag van vandaag koestert ze haar prinses. Ze is er nog steeds van overtuigd dat de tekening van deze prinses de mooiste is die ze ooit heeft gemaakt!

Hoe bestel je een persoonlijke pop?

Wil jij je (klein)kind, nichtje, neefje of het kind van je beste vrienden ook verrassen met een pop of knuffel van de mooiste tekening? Annemieke staat te popelen om ermee aan de slag te gaan. Annemieke is trouwens niet alleen gespecialiseerd in prinsessen, maar ziet elke tekening als een uitdaging. Stuur Annemieke daarom gerust een berichtje via de offerteknop. Je ontvangt snel een e-mail met contactgegevens voor het toezenden van de tekening. Ook ontvang je een kleine vragenlijst voor input om de twee dimensionale tekening om te toveren tot een driedimensionale pop die klopt bij de belevingswereld van de ontwerp(st)er.

De prijsstelling

De pop kost € 125,00. Afhankelijk van de te gebruiken materialen en de moeilijkheidsgraad van de pop, loopt de prijs, in uitzonderlijke gevallen, op. Annemieke stuurt echter vooraf een offerte, waarin ze duidelijkheid biedt over de prijs voor jouw persoonlijke pop.

De levertijden

De pop of de knuffel wordt volledig met de hand gemaakt in het atelier van avec amour. Het kost dan ook tijd om de juiste materialen bij elkaar te zoeken en de pop te maken. Hou dus rekening met een levertijd van minimaal 3 tot 4 weken na je bestelling. In de offerte krijg je ook inzicht in de te verwachten levertijden.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan zien we je bericht graag tegemoet via de offerteknop. Annemieke stuurt je zo spoedig mogelijk een reactie.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.