Privé fotografie (prijs vanaf)

Soms zijn er van die momenten die echt vereeuwigd moeten worden. Voor het mooiste resultaat, laat je dit het liefste over aan een ervaren fotograaf bij wie jij je op je gemak voelt. Janna Blom neemt de tijd voor je en luistert naar je. Enthousiast gaat ze mee in jouw droomplaatjes. Met een vleugje van Janna’s creativiteit en haar magische oog voor details ontvang jij achteraf foto’s die je raken.

 • Ontwerp: Janna Blom Fotografie
 • Kunstenaar: Janna Blom
 • Authenticiteitsbewijs: Signatuur op foto
 • Datum: In overleg
 • Tijdstip: In overleg
 • Tijdsduur: In overleg
 • Locatie: In overleg
 • Bijzonderheden: Het traject en de gewenste resultaten en leveringen worden per opdracht afgestemd en zijn van invloed op de prijs. Na inzicht in jouw wensen stuurt Janna je een vrijblijvende offerte.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: 3 tot 5 werkdagen
 • Fotografie: Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 40,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

De creatieve stijl van fotografie die Janna zich eigen heeft gemaakt staat garant voor ongedwongen, frisse, eigentijdse en tegelijkertijd originele foto’s die je raken. Janna heeft het talent om mensen zo te fotograferen dat ze niet alleen je uiterlijk, maar ook je ziel vangt. Huwelijksreportages vanaf € 799,00:

Janna is een samenwerking aangegaan met Ryanne voor bruidsfotografie onder de naam Lovestory by Janna & Ryanne. Je krijgt dus twee fotografen voor de prijs van één. De een is een kei in het vangen van sferen en details, terwijl de ander gespecialiseerd is in momenten in het vangen van sferen en emoties. De door LVSTRY vastgelegde bruidsreportages zijn stuk voor stuk romantische juweeltjes, omdat Janna en Ryanna zacht- en tederheid in hun foto's brengen. Een waar geschenk voor het leven. Heb je trouwplannen? Bespreek je fotografiewensen met de dames.

Loveshoot vanaf € 65,00:

Ook voor een Loveshoot ben je van harte welkom bij LVSTRY. Op en top romantiek. Ja, dat typeert LVSTRY aardig. Met hun gaves mensen op hun gemak te stellen weten Janna en Ryanne koppels heel natuurlijk en liefdevol in beeld te brengen. Lijkt het je leuk om ook eens zo’n fotosessie te doen? Wil je wel een paar mooie foto’s van jullie samen? Leg je wensen gerust aan ze voor.

Zwangerschapsfotografie vanaf € 40,00:

Zo bijzonder…. Je bent zwanger….. Er is bijna geen mooier cadeau dan dit speciale moment vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Met gevoel voor jouw wensen stelt Janna je op je gemak en maakt ze de prachtigste foto’s. Foto’s zo sfeervol dat je ze voor altijd zal koesteren. Leg Janna je wensen gerust voor en vraag haar naar de mogelijkheden.

Newborn vanaf € 55,00:

Die eerste twee/drie weken nadat je kindje is geboren vliegen voorbij. Je kindje verandert in een rap tempo. Maar…. Je hebt de kans om dit vluchtige en tedere moment uit het leven van je baby’tje voor altijd vast te laten leggen. Janna heeft zich namelijk gespecialiseerd in de zogenaamde ‘Newborn’ fotografie. Met alle liefde, zachtheid en geduld brengt ze jouw kindje, puur en omringd door natuurlijke materialen, in beeld. Elke newborn foto van Janna is een waar kunstwerkje. Wil je meer weten over de newbornfotografie van Janna? Mail haar gerust. Ze kijkt uit naar je bericht.

Kinderen vanaf € 40,00:

Gek op kinderen staat haar halve studio in het teken van de kinderfotografie. Teiltjes, tafeltjes, manden, een heuse luchtballon of toch liever lekker kliederen met cake? Niets is Janna te gek. Het resultaat zijn geweldig ongedwongen foto’s van je kinderen. Ware juweeltjes. Wil je ook zulke te gekke foto’s? Bespreek je wensen en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Gezin vanaf € 40,00:

Hoe leuk is het om eens met het hele gezin op de foto te gaan bij een professionele fotograaf? Wij kunnen je melden dat het verrassend geweldig is. En….. niets is zo spannend als achteraf de foto’s te ontvangen. Bij Janna is de spanning niet zo zeer of de foto’s zijn gelukt, maar meer hoe mooi en sfeervol ze zijn geworden. Vraag Janna gerust naar de mogelijkheden voor jouw gezin……

Portret vanaf € 40,00:

Heb je een mooie portretfoto nodig van jezelf? Dan is het hoog tijd om bij Janna langs te gaan. Janna heeft namelijk het talent om je prachtig te portretteren. Binnen een mum van tijd voel je je op je gemak. In haar enthousiasme loodst ze je professioneel door je fotosessie. Het resultaat zijn prachtige platen waarop ze je krachtig en energiek verbeeldt.

Vriendinnenshoot vanaf € 40,00:

Echte vriendinnen is iets zo speciaals. Jullie zijn er altijd voor elkaar, kunnen elkaar dagelijks spreken alsof jullie elkaar jaren hebben gemist en jullie delen lief en leed. Zijn jullie echte vriendinnen, dan is een vriendinnenshoot een ‘must’. Wil je niet alleen prachtige foto’s, maar ook een geweldige belevenis, dan raden wij je echt de vriendinnenshoot van Janna aan. Vraag haar maar eens naar de mogelijkheden…..

Feestje? Breng het in beeld met Janna vanaf € 75,00 p.u.:

Er zijn genoeg feestjes waar je liever echt mooie foto’s van hebt. Denk aan een babyshower, afstudeerfeestje, sweet sixteen party, bijzondere huwelijksdag of bijvoorbeeld een familiedag. Dankzij haar uitgebreide ervaring als fotografe op evenementen, festivals en huwelijken, maar ook haar oog voor details en gevoel voor sferen, brengt Janna al je feesten prachtig in beeld. Dankzij haar creatieve inslag ontvang achteraf een stijlvol en uniek aandenken aan een bijzondere gebeurtenis. Neem gerust contact met Janna op en maak je wensen bespreekbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.