De pop met het persoonlijke verhaal (prijs vanaf)

Een van de grootste verrassingen die je een kind kan geven is een pop of knuffel die is gemaakt naar zijn of haar eigen tekening. Wil je weten hoe je aan zo'n pop komt? Lees dan gauw verder, of stuur ons een berichtje via de offerteknop.

 • Ontwerp: Het kind dat de tekening heeft gemaakt
 • Atelier: avec amour, Janna Blom Fotografie & Atze G. Stoker
 • Kunstenaar: Annemieke Steemers, Janna Blom & Atze G. Stoker
 • Authenticiteitsbewijs: Label op de pop & Colofon in het boekje
 • Lengte: ± 48 cm
 • Vulling: Fiberfill
 • Materiaal: Katoen
 • Bijzonderheden: De pop of knuffel wordt gemaakt naar een tekening van een kind.
 • Handgemaakt: Ja
 • Levertijden: In overleg, maar minimaal 4 tot 6 weken
 • Fotografie: Janna Blom
 • Offertebutton: Ja
€ 225,00
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Van tekening tot pop

Ze was nog maar zes jaar, maar tekende al de mooiste prinsessen. Geïnspireerd door haar mooie tekeningen, nam Annemieke Steemers de uitdaging aan om van een van de getekende prinsessen een pop te maken. Zorgvuldig zocht Annemieke stoffen die bij de tekening pasten, wol voor het haar en de kraaltjes voor de sieraden. Omdat de zes-jarige de rug van de prinses niet had getekend, stelde Annemieke zich geconcentreerd voor hoe de jurk door moest lopen. Een prinses heeft natuurlijk ook schoenen, onderrokken en ondergoed. Vol overgave bedacht Annemieke hoe de complete garderobe eruit moest komen te zien. Het zou niet lang duren voordat de prinses echt tot leven kwam.

De fotosessie

Toen de prinses klaar was, nam Annemieke haar mee naar de fotostudio van Janna Blom. Voordat Janna zich toelegde op de professionele fotosessie, bouwde ze de slaapkamer van de prinses helemaal na. De prinses voelde zich al snel thuis en bleek een echte mannequin. Ze volgde de aanwijzingen van Janna op alsof ze nooit anders had gedaan. Kort daarna overhandigde Janna haar foto's van de prinses trots aan Atze G. Stoker.

Een persoonlijk verhaal

Atze had inmiddels wat informatie gekregen over de zes-jarige. Met de foto's van Janna binnen handbereik, schreef hij een boekje met de zes-jarige en de prinses in de hoofdrol. Het boekje was niet alleen heel erg leuk om te lezen, ook geweldig om te bekijken. Atze had namelijk alle foto's van Janna in het boekje opgenomen.

Het cadeau

De zes-jarige kreeg haar pop en het boekje voor haar zevende verjaardag. Ze wist niet wat ze zag! Een prinses zoals zij deze had getekend! Dat had ze niet durven dromen! En dan ook nog zo'n mooi boekje erbij over zichzelf en de haar prinses! Inmiddels is de zeven-jarige alweer twee jaar ouder. Tot op de dag van vandaag koestert ze haar prinses én haar persoonlijke verhaal met de prachtige foto's. Ze is er nog steeds van overtuigd dat de tekening van de prinses de mooiste is die ze ooit heeft gemaakt!

Hoe bestel je een persoonlijke pop?

Wil jij je (klein)kind ook verrassen met een pop of knuffel van zijn of haar mooiste tekening? Annemieke, Janna en Atze staan te popelen om ermee aan de slag te gaan. De exposanten zijn niet alleen gespecialiseerd in prinsessen, maar zien elke tekening als een uitdaging. Stuur Annemieke daarom gerust een berichtje via de offerteknop. Je ontvangt snel een e-mail met contactgegevens voor het toezenden van de tekening. Ook ontvang je een kleine vragenlijst om Atze wat input te geven voor het schrijven van het persoonlijke boekje.

De prijsstelling

Het complete pakket van pop of knuffel, foto's en het boekje kost € 225,00. Afhankelijk van de te gebruiken materialen en de moeilijkheidsgraad van de pop, loopt de prijs, in uitzonderlijke gevallen, op. De exposanten sturen echter vooraf een offerte, waarin ze duidelijkheid bieden over de prijs voor jouw persoonlijke pop.

De levertijden

De pop of de knuffel wordt volledig met de hand gemaakt in het atelier van avec amour. Het kost dan ook tijd om de juiste materialen bij elkaar te zoeken en de pop te maken. Ondertussen schrijft Atze het persoonlijke boekje. Pas nadat de pop of de knuffel helemaal klaar is kan Janna aan de slag in de fotostudio. Na ontvangst van de foto's kan het boekje worden opgemaakt en aan de drukker worden aangeboden. Vanwege de vele arbeidsintensieve schakels, doe je er verstandig aan om rekening te houden met een levertijd van minimaal 4 tot 6 weken na je bestelling. In de offerte geven de exposanten je een inzicht in de kosten, maar ook de te verwachten levertijden.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan zien we je bericht graag tegemoet via de offerteknop. De exposanten sturen je zo spoedig mogelijk een reactie.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.