Great expectations (Prijs vanaf)

  • Ontwerp: Guido Rikkers Photography
  • Atelier: Guido Rikkers Photography
  • Authenticiteitsbewijs: Signatuur op foto
  • Bijzonderheden: De foto wordt op bestelling gedrukt, conform opgegeven specificaties.
  • Handgemaakt: Ja
  • Levertijden: 7 tot 10 werkdagen
  • Offertebutton: Ja
€ 52,50
Offerte aanvragen

Uitgebreide beschrijving

Prachtige afbeeldingen vragen om topkwaliteit ondergronden. Dankzij samenwerkingen met professionele leveranciers biedt Guido je een keur aan hoogstaande eindproducten. Kies de ondergrond die jou het beste past. Hieronder volgt een korte beschrijving per product om je keuze te vergemakkelijken:

Poster:

Posters worden glanzend geleverd op houtvrij gesatineerd mc. De afbeeldingen worden op het papier gestreken, waardoor een gladde structuur ontstaat. Deze ondergrond is uitermate geschikt voor full color afbeeldingen.

Ons standaardformaat is de poster op A0 formaat (840 X 1189 mm). Mocht je andere formaten willen, geef je wensen dan gerust door via de offertebutton. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Canvas:

Alle gebruikte materialen zijn milieuvreindelijk. Zo bestaat het canvas uit 100% katoen en zijn de frames gemaakt van 3 cm dik duurzaam hout. Alle foto’s worden met super briljante kleuren haarscherp afgedrukt Hierbij heb je de keuze uit mat bedrukking of zijdeglans. De matte afdruk geeft een mooie natuurlijke uitstraling, terwijl de zijdeglans een diepere kleurweergave geeft, is krasvast én waterbestendig!

Iedere canvas wordt standaard geleverd met een gratis ophang systeem, dat makkelijk is te bevestigen en waarmee je je doek mooi recht aan de muur hangt.

Onze standaardformaten zijn de canvassen van 60 x 90 cm en 90 x 120 cm. Mocht je andere formaten willen, geef je wensen dan gerust door via de offertebutton. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Canvas in baklijst:

Voor een mooi ruimtelijk effect en ter accentuering van de afbeelding kan je ervoor kiezen om je canvas zwevend in een baklijst te bestellen. (baklijst = bak met een lijst waarin het canvas wordt bevestigd) Doorgaans hebben baklijsten hebben een rand van 1 cm, maar de baklijsten om de canvassen die wij aanbieden hebben een prachtige dikke rand van maar liefst vier centimeter!

De baklijsten worden gemaakt van duurzaam hout en kunststof en zijn te verkrijgen in zwart, wit en blank hout.

HD Metal:

Topkwaliteit bedoeld voor galerieën en topfotografen binnen handbereik! Het is NIEUW in Nederland en dé trend voor de komende jaren! Mooier dan plexiglas, aluminium en forex is er nu High Defenition Metal!

HD Metal is een dunne aluminium plaat met een speciale coating waar de afbeelding in wordt gebakken. Het resultaat is haarscherp, megasterk en met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Het is kras- en watervast, waardoor HD Metal ook prima geschikt is om buiten te gebruiken.

Bij HD Metal kan je kiezen tussen de hoogglans uitvoering, dé lichtere, sterkere, goedkopere opvolger voor plexiglas met veel briljantere kleu­ren of de matte versie.

De matte versie is dé opvolger voor aluminium of fo­rex.

Ook bij HD Metal ontvang je standaard een ophangsysteem met een afstandhouder. Door de afstand van de muur geeft dit ophangsysteem een prachtig ruimtelijk effect.

Onze standaardformaten zijn de canvassen van 90 x 120 cm en 100 x 150 cm. Mocht je andere formaten willen, geef je wensen dan gerust door via de offertebutton. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Foto in lijst:

Vind je de foto’s van Guido ook zo mooi en hou je ze het liefste in eren als foto’s? Kies dan voor een fotoprint op professioneel fotopapier, zorgvuldig ingelijst in een prachtige fotolijst met een dik gesneden passe-partout en speciaal plexiglas. Zowel het plexiglas, als het passe-partout karton zijn UV-bestendig om verkleuring tegen te gaan. .

De fotolijsten zijn verkrijgbaar in zwart, wit, eiken en white­wash eiken.

Ons standaardformaat is een foto van 40 x 60 cm met frame dikte van 2 cm, frame hoogte van 3 cm en passe-partout rand van 5 cm.

Mocht je andere formaten voor de foto willen, geef je wensen dan gerust door via de offertebutton. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. De formaten van het frame en het passe-partout worden aangepast aan het formaat van de foto.

NB: Bij bestellingen worden de producten gemaakt op basis van de door jou ingevulde specificaties tijdens het bestelproces of naar aanleiding van een overeengekomen offerte. Direct na ontvangst van de opdracht stellen we het fabricageproces voor jouw bestelling in werking. Omdat dit product wordt gemaakt naar jouw specifieke wensen, verlenen wij je geen zichttermijn van 14 dagen met geld terug garantie.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties. Met hartelijke groeten, Mary-Ann & Catherine.