Janna Blom Fotografie

Fotografie met gevoel!

De aanmeldingen trokken aan en de fotografieopdrachten stapelden zich op. Het was wel duidelijk. We hadden versterking nodig in ons team en snel. Een aantal oproepen via sociale media leverden een keur aan reacties op. Een sprong er echter uit. Het enthousiasme spatte van het beeldscherm toen we de begeleidende mail lazen. Met Janna Blom wilden we kennismaken 

Nieuwsgierig kwamen we een paar dagen later aan in haar indrukwekkende fotostudio in de kelder van de Strookjesfabriek in Sneek. Modern ingericht ademt voormalig drukkerij Flach nog echt die heerlijke robuuste industriële sfeer uit. De stoere betonnen pilaren en plafonds met die mysterieuze buizen erlangs worden afgewisseld door een prachtig moderne en sfeervolle inrichting.

De extraverte Janna was zo gastvrij en vriendelijk dat alle ijs smolt als sneeuw voor de zon. Eenmaal aan de praat over fotografie voor onze website, verloren we ons alle drie in de wildste fantasieën over hoe we de bestaande basis zouden kunnen aanvullen. We spraken energiek over een extra dimensie in de visuele presentatie om de artikelen van de exposanten nog beter tot hun recht te laten komen. Deze brainstormsessie zou al snel geweldige gevolgen hebben.

Dankzij haar onuitputtelijke creativiteit, oog voor details, energie en gevoel voor de perfecte combinatie van compositie en licht, ontwikkelde Janna een aanvulling in de presentaties die de fotografie op onze website direct op een nog hoger plan bracht 

Wederom werden we verwend met een fotografe die haar hart had verpand aan alles behalve productfotografie waardoor ze juist zulke verrassende en aansprekende foto’s voor onze website maakt. Trots als wij zijn op onze samenwerking met Janna Blom, stellen we haar graag aan je voor waarmee we haar direct ten zeerste aan je aanbevelen.

Zoekende naar een podium voor haar geweldige dosis creativiteit probeerde Janna van alles uit. Dit resulteerde onder andere in het schrijven van drie kinderboeken. Hoewel haar boeken succesvol zijn en ze het schrijven heerlijk vindt, voelde ze dat ze nog niet was doorgedrongen tot de kern van haar mogelijkheden.

Een fototoestel, cadeau gekregen van haar man, bleek een schot in de roos. Janna begon met fotograferen en was op slag verliefd. Ze had haar eerste fotocursus nog niet goed en wel afgerond of ze werd al ingehuurd als kinderfotografe. Talentvol als ze is ontwikkelde Janna meer en meer haar eigen stijl. Een stijl waarin mensen, kinderen en emoties centraal staan.

Janna heeft zich inmiddels gespecialiseerd in portretfotografie, bruidsreportages en de fotografie van pasgeboren baby’s, zogenaamde new-borns. Gepassioneerd als ze is, was het openen van haar eigen studio in 2016 een logisch gevolg.

Hoewel ze inmiddels haar eigen signatuur heeft ontwikkeld, blijft janna zichzelf ontwikkelen. Haar doel om mensen te bezielen met de beelden die ze van hen maakt, motiveert haar dagelijks om haar fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Ben je toe aan foto’s van jezelf of de mensen die je lief zijn? Foto’s die je raken in je hart? Dan nodigen wij je van harte uit om kennis te maken met Janna Blom.

 

Met hartelijke groeten,

Mary-Ann & Catherine