Expo info

Wil je exposant worden?

De dames Stoker is het platform voor creatieve atelierhouders en unieke cadeaus.

 

Expo info

De dames Stoker verovert de harten van haar publiek. Zo presenteren Mary-Ann & Catherine Stoker, op eigen wijze, bijzondere atelierhouders op het gebied van 'arts & crafts' en hun unieke producten. Ondertussen reizen zij, voor hun plezier én de grondstoffen voor de atelierhouders, de wereld over. Elke vrijdag berichten de dames over hun avonturen via hun blog.

Exposanten zijn kunstenaars en hobbyisten die uitzonderlijk goede en verrassende creaties maken. Wat hen bindt is hun passie en hun creativiteit. Die passie zie je terug in de kwaliteit. De creativiteit is ongelimiteerd.
Dit geldt ook voor de mogelijkheden in diversiteit van het aanbod van De dames Stoker. Om de kwaliteit van het aanbod te garanderen zijn er voorwaarden om atelierhouder bij De dames Stoker te worden.

  • Zo moeten de artikelen creatief zijn, uniek en van geweldige kwaliteit
  • Ieder artikel moet emoties oproepen, hetzij ontroering, verwondering, of bijvoorbeeld een glimlach.
  • Exposanten moeten bereid zijn tot interactie met hun publiek. 

Maak jij ook creatieve cadeaus die vallen binnen de categorie 'arts & crafts'? Streef jij voortdurend naar perfectie? Wil je je profileren via een nieuw, verfrissend concept?

Dan ontmoeten wij je graag!
Stuur ons een mail via info@dedamesstoker of vul het contactformulier (envelop rechts van deze pagina) in. Wij nemen spoedig contact met je op.