De dames Stoker

Dearest Dears,

Wie, wat, waar en hoe?

Wij zijn Mary-Ann en Catherine Stoker. Een tijdje geleden zijn wij in Ierland geboren. Hoewel we het daar heerlijk hadden, moesten we al jong afscheid nemen van het thuisfront om onze opleiding te volgen aan een voorname Britse kostschool. We genoten van de kunst en cultuur die we hier opsnoven. Al snel snakten we naar meer. En ja…. Parijs was voor ons de droomstad. Zodra we onze opleidingen hadden afgerond, reisden we af naar de Franse hoofdstad. Voor we het wisten werkten we allebei in een van de vooraanstaande Franse modehuizen. Het was een mooie tijd. Heel hard werken, maar enorm leerzaam.

Onze liefde voor mode bleef, maar we merkten dat onze interesse met de tijd meer en meer uitging naar modieuze accessoires in plaats van kleding. Ook groeide de hang naar een eigen atelier. Op een gegeven moment was er geen houden meer aan. We waagden de sprong naar het eigen ondernemerschap met ons atelier 'avec amour'. Vanaf de start floreerden de zaken. Voor we het wisten hadden we zelfs wereldfaam vermaard.

Omdat we zelf een heel sterke hang hebben naar het voortdurend creëren van iets nieuws, hebben we bijzonder veel bewondering voor anderen die dit doen. Steeds weer zoeken we naar verbanden en brengen we mensen samen die elkaar kunnen versterken of die juist door samenwerking iets heel nieuws kunnen ontwikkelen.

Vanwege onze eigen creativiteit voelen we ons vooral aangetrokken tot mensen die zich bewegen op het gebied van Arts & Crafts. Creatieve mensen die zich gepassioneerd inzetten voor hun vak en daardoor uitblinken. Mensen die werkstukken maken die voorbij gaan aan het standaard winkelaanbod maar juist vaak heel persoonlijk zijn voor de maker, maar zeer zeker ook voor zijn of haar bewonderaars.

Een bijzonder platform

Annemieke Steemers

Op ons online platform, De dames Stoker, presenteren wij atelierhouders die een verschil maken. Zij exposeren via het platform hun vaak unieke werkstukken die je direct via ons platform kan kopen. Wellicht dat een creatie je inspireert om er een persoonlijke draai aan te laten geven of in andere kleuren of materialen te laten maken. Voel je dan vooral vrij om een bericht met je wensen, gedachten en ideeën voor de betreffende exposant achter te laten.

Inspiratie

Natuurlijk inspireren onze exposanten hun bewonderaars, maar andersom gebeurt ook. Als bewonderaar ben je ook een bron van inspiratie voor de exposanten. Om elkaars creatieve processen te versterken organiseren wij geregeld evenementen met een hoofdrol voor zowel jou als de exposanten. In dit kader bieden sommige exposanten bijvoorbeeld workshops of rondleidingen aan en zijn onze Arts & Craftsdagen inspirerende dagen vol workshops, meet & greets met exposanten en niet te vergeten een pop-up winkel waarin we werkstukken van onze website en nog niet eerder getoond werk van de exposanten aanbieden.

Janna Blom

Een aparte manier van zaken doen met een bijzonder team

We hebben een bijzondere vorm bedacht voor het zaken doen. Wij zijn bijzonder betrokken, maar vanuit een ander perspectief dan de meeste ondernemers. Terwijl wij de wereld rondreizen, op zoek naar grondstoffen voor de exposanten, worden de dagelijkse regelzaken opgepakt door een enthousiast team. Zij verzorgen onder andere de presentaties op deze website met de teksten en fotografie en natuurlijk de klantenservice. Met trots stellen we de leden van ons team hiernaast aan je voor.

Tot slot

Dat wij de meest bizarre gebeurtenissen meemaken, mag geen verrassing zijn. We zijn per slot van rekening Brits geschoolde oude vrijsters die van het leven genieten. En dat laat zijn sporen na.... Ben je benieuwd naar onze belevenissen? Voel je vooral uitgenodigd om ons blog te lezen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de exposanten en de evenementen? Schrijf je dan vooral in voor onze nieuwsbrief, Krabbels & Babbels. Heb je tot slot vragen of wil je iets bespreken? Wij zien je bericht met belangstelling tegemoet. Tussen de icoontjes rechts van je beeldscherm vind je een linkje naar het contactformulier.

We wensen je, mede namens ons team en 'last but certainly not least' de exposanten, veel plezier op onze website en hopen dat we je vaak mogen begroeten. 

Yours, 

Mary-Ann & Catherine